Lite påminnelser

Ingress

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Trots rejält regnoväder sprang klassen 52 varv tillsammans på Skoljoggen. Inte ett enda klagande hördes från eleverna. De var jätteduktiga och har fått massor av beröm för det. De har också blivit bra på att hålla ordning på sina skor och ytterkläder i kapprummet. Hjälp barnen genom att titta in där med jämna mellanrum så det inte blir för mycket grejer på barnens hyllor, då svämmar det över och hamnar på golvet istället. Se också till att regnkläder och stövlar finns samt lite extrakläder om man spiller på sig i matsalen, får färg på sig eller blir blöt.

Nästa vecka är jag på skolan mån + tis sedan har jag semester. Jag är tillbaka torsdag 29/9. Kerstin (fritids) kommer att vara i klassen de dagar jag är borta. Vi ska träffas på tisdag och gå igenom planeringen.

Kom ihåg att eleverna är lediga måndag 26 september pga studiedag för personalen. Trevlig helg! / Catarina

Senast uppdaterad: 16 september 2022