Första skolveckan

Då var första veckan NÄSTAN slut. En dag kvar och då är Karin på plats vilket barnen har sett mycket fram emot. De kommer bland annat ha bild och teknik vilket såklart blir skoj 😊

Vi har haft en bra uppstart och första vecka. Vi har gjort några små förändringar i klassrummet men det mesta är sig likt. Vi har till exempel numera en soffa och en fåtölj där eleverna kan sitta och läsa enligt ett rullande schema. Vi har också ändrat lite gällande möblering då vissa elever nu sitter vid ett 4-bord.

Vi har inte startat upp med läsläxa ännu men det kommer inom kort. Däremot kommer de få en liten matteläxa nästa vecka, men mer info om det nästa vecka. Läxor kommer vara måndag – måndag.

Idag, torsdag, var kulturskolan Miranda på besök och spelade samt visade upp instrument. Jätteroligt var det 😊 Barnen har med sig en lapp hem med information om kulturskolans olika verksamheter. De har ”prova på dag” på måndag kl. 17-19.

Några korta ”kom ihåg”

  • Skriv på och skicka med anhöriginfo samt fotogodkännande snarast. Väldigt viktigt att vi har uppdaterade uppgifter.
  • Det vill vi gärna att barnen har i skolan. Dels kan det bli väldigt blött i kapprummet men framför allt ifall det börjar brinna och vi behöver utrymma från matsalen, då finns ingen tid att hämta skor.
  • Läxmappen ska alltid ligga i ryggsäcken för att transportera papper/böcker fram och tillbaka från skolan. Säg till om den har försvunnit så löser vi det.
  • Laddad ipad ska alltid vara med till skolan.

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Madde, Karin, Lisa

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Text

Senast uppdaterad: 24 augusti 2023