Veckobrev v.33

Hej allihop!

Nu är den första skolveckan slut och vi har hunnit med massor. Vi har fokuserat mycket på att lära känna varandra, lära känna skolans värld och de regler som gäller här.

Skoldagarna börjar med en samling där vi går igenom hur dagen ser ut. Eleverna får också turas om att stå vid tavlan och göra almanackan. Utöver det har vi lekt - både fritt och tillsammans allihop, sett några korta filmer om hur man är en bra vän, haft idrott, promenerat genom de tre skogsområden vi brukar gå till på utelektionerna (dessa kommer att vara på onsdagar 11.00-12.30) samt jobbat i de nya skolböckerna m.m.

Eleverna tyckte att det bästa med första veckan var: skolgården, matematik, rasterna, kulbanan, bilarna, sandlådan, solstugan och att de fick glass av rektorn första skoldagen 😁.

Jag vill påminna om att ni (som inte redan gjort det) fyller på med extrakläder i korgen i hallen. Vi är ute flera gånger om dagen, alla dagar, så kläder efter väder är otroligt viktigt.

Skolans föräldramöte den 24/8 berör årskurs 1-6. Vi hade vårat möte i våras inför förskoleklass. Har ni frågor eller funderingar, stora som små, så är det bara att ni hör av er till oss.

Se till att prenumerera på den här sidan så får ni aviseringar när vi lägger ut information. Veckobrev läggs ut på fredagar men det kan även komma annan information andra dagar.

Vi önskar er en trevlig helg!

 

Senast uppdaterad: 19 augusti 2022