B som i björn och bäver

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej Hej!

Tiden rusar på och vi har avslutat ännu en vecka! Nedan finner ni en del av det vi jobbat med under veckan som varit:

Bokstavsjobb med bokstaven B. EPA och faktafilmer om (brun)björnar. Eleverna visste väldigt mycket t.ex. vad de gillar att äta, vart de sover på vintern, att de kan klättra, hur en björnbajs ser ut m.m. Sedan delade klassen in sig i grupper utifrån vad de ville måla och tillsammans gjorde de ett stort grupparbete (se bild) - fantastiskt fint och detaljrikt blev det! 🐻 Vi har även sett en faktafilm om bävrar 🦫.

Haft musik, matte, massage och idrott. Lekt i lekgrupper, dvs vi delar in eleverna i grupper som sedan får leka tillsammans en stund - syftet med detta är att alla ska lära känna alla, och de lär sig otroligt mycket av varandra.

V.42

Läxa - ta med en sak som börjar på F.

Tisdag idrott - ta med ombyte och handduk.

Onsdag uteskola - kläder efter väder, tunna vantar börjar bli skönt att ha samt sittunderlag.

Vi önskar er en fin helg!

🌻🌻🌻🌻🌻

Senast uppdaterad: 14 oktober 2022