Om ni inte fått en avisering om detta meddelande i er mejl, så är det viktigt att ni kontaktar oss. Så att vi kan hjälpa till att fixa till det som eventuellt kan vara fel.

Ännu en vecka har gått och vips så har vi till och med bytt månad. Vi har nu gått in i oktober månad och alla screeningar är klara. Nu är det dags för utvecklingssamtal under oktober och november. Ni som fått hem ett papper med förslag på tider ska fylla i så många tider ni kan och skicka tillbaka det till skolan så fort det går. Ni kommer sedan bli erbjuden en tid via mejl och det är jätteviktigt att ni svarar på mejlet och bekräftar att ni sett den tiden ni blivit tilldelad. Så att vi undviker missförstånd mellan varandra.

Under veckan har vi gjort en trygghetsenkät om hur eleverna trivs i skolan och de olika delarna i skolan som eleverna rör sig i, som till exempel korridoren, matsalen och klassrummet.

Lite kort information:

• Nästa vecka kommer vi att få en praktikant från barn- och fritidsprogrammet som ska vara med oss i trean i fyra veckor framåt.

• Onsdagen den 13/10 kommer vi att ha en friluftsdag tillsammans med förskoleklasserna.

Inför nästa vecka:

Måndag – idrott utomhus, byt gärna om och duscha efteråt.

Torsdag – idrott utomhus, byt gärna om och duscha efteråt. Lämna in läsläxan.

Fredag – lämna in matematikläxan.

Trevlig helg!

Anna, Kirsten, Maria och Tina