Klassinfo inför vecka 44 och vecka 45

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 3.

Den här veckan har vi i svenskan arbetat med ett knep och knåphäfte. Bland annat har eleverna fått arbeta med rövarspråket och markerat olika ordklasser. Dessutom har vi tränat på att ta hjälp av varandra i våra lärgrupper. I matten har vi bland annat haft prov på områden som vi arbetat med i matteboken. Vi har också repeterat saker vi lärt oss de senaste veckorna. På SO:n har vi arbetat med Urtiden och på NO/teknik har vi arbetat med vårat klimatkompisuppdrag. Bland annat har vi vägt allt plast som eleverna samlade in under en vecka. Så bra jobbat, nästan 6 kg fick vi ihop. Veckan avslutades med halloween-dansstopp och limbo.

Nu när det är mörkt ute när eleverna ska till skolan är det jätteviktigt med reflexer på deras kläder så att de syns. Vi har uppmärksammat att det är många som inte använder det. Var rädda om era barn!

Nu stundar ett välförtjänt höstlov så ses vi igen vecka 45.

Info v. 44

• V. 44 är det höstlov
  • Måndag 31/10 är fritids stängt.

Info v. 45

• Måndag 7/11 ska läslistor lämnas in.
  • Simvecka. Några elever från årskurs 3 kommer åka med. Info om dag/ar på måndag 7/11.

Läxa v. 45

• Tisdag 8/11 - Läsläxa kapitel 10
  • Tisdag 8/11 - Stavningsläxa.

Ha en skön helg och ledighet!

Anna, Jessica och Sandra

Mailadress: noretskolan13@mora.se