Klassinfo inför vecka 38

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 3.

Den här veckan har vi i SOn har vi fortsatt arbetet med valet. Eleverna har fått reflektera över vad de skulle vilja förändra om de blev statsminister. De har också fått rösta i ett skolmatsval. Alla elever på skolan fick rösta på fem olika maträtter. Idag har årskurs 5 presenterat resultatet för klassen. Fråga gärna ditt barn vilket alternativ som vann. I matten har vi repeterat multiplikation. I svenskan har vi bland läst samt arbetat med läsförståelse. Den här veckan har vi också sprungit skoljoggen.

Info v. 38

• På måndag 19/9 ska läsläxan senast lämnas in.
  • Engelskaläxan (både nya och den från förra veckan) lämnas in senast fredag 23/9.

Läxa v. 38

• Tisdag 20/9 - Läsläxa kapitel 5. (lämnas in senast tisdag 27/9)
  • Tisdag 20/9 - Matteläxa. (lämnas in senast tisdag 27/9)

Förvarning

• Måndag 26/9 är eleverna lediga från skolan. Fritids är öppet som vanligt. Kom ihåg att lägga in i fritidsappen vilken tid som gäller för ditt barn.
  • Torsdag 29/9 har årskurs 3 och förskoleklassen friluftsdag. Vi går till rödmyrsskogen. Mer info kommer senare.

Ha en fin helg!

Anna, Jessica och Sandra