Klassinfo inför vecka 36

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 3.

Denna vecka har vi haft simskola. Alla elever fick följa med alla dagar. Vilket jobb de gjort i bassängen. Vi är mycket imponerade. Fortsätt träna på fritiden, också det ger resultat. Den här veckan har vi utöver läs- och skrivträning också börjat med lite lästester. I SO har vi fortsatt arbetet med valet. I matten har vi repeterat uppställning med både addition och subtraktion.

Info v. 36

• På måndag 5/9 ska läsläxan senast lämnas in. Vi läser den då i skolan.
  • På tisdag 6/9 stänger fritids kl. 16 på grund av APT.
  • Engelskaläxan lämnas in fredag 9/9.
  • Det är fortfarande några som inte lämnat in utvecklingssamtalslapp. Gör gärna det så snart som möjligt. Om ni inte vill ha utvecklingssamtal får ni höra av er till oss.

Läxa v. 36

• Tisdag 30/8 - Läsläxa kapitel 3.
  • Fredag 2/9 - Engelska glosor. Eleverna får 3 stycken engelska ord som de ska lära sig fram till fredagen veckan efter.

Förvarning

Onsdag 14/9 är det föräldramöte. Vi träffas på fritidsgården för info från rektorn. Därefter går vi in i klassrummet.

Ha en bra helg!

Anna, Jessica och Sandra