Idrott V33 videolänk

Länk till veckobrev i videoformat: https://youtu.be/waN0vVo-zrc Länk till annan webbplats.

Hej och välkomna tillbaka till ett nytt idrottsår med mig Ricard Olsson. För er nya som hittat hit är jag din idrottslärare på Noretskolan (åk 1-5). Vi kommer ha flera olika teman under läsåret som bland annat innefattar rörelse, friluftsliv, hälsa & livsstil. Bildstöd (se idrottsmapp) samt veckobrev kommer ut här via, om det är svårt att orientera sig i flikarna hör du av dig till mig på telefon eller mejl.

Läsårets första två månader, det vill säga augusti och september har vi utomhusidrott oavsett väder. Helt enkelt kläder efter väder. Ombyte och duschning sker för tillfälligt i hall 2, förhoppningen är att hantverkarna snart ska vara klara med hall 1 så vi äntligen ska kunna få nyttja nya fräscha lokaler vid ombyte och duschning.

Vid dina två idrottslektioner i veckan ska du förslagsvis närmast kroppen ha idrottskläder (till exempel tshirt & shorts/tights). Det rekommenderas att ha något extra varmt på sig och förslagsvis en skaljacka eller hoodie som du sedan kan ta av dig om det blir för varmt. Vattenflaska och frukt dina idrottsdagar rekommenderas samt eventuell keps för att skydda dig mot den emellanåt varma solen.

Nytt för detta läsår är att det emellanåt kommer finnas en uppdaterad videolänk på mig där jag berättar om vad som komma skall och annan nyttig information, håll dig uppdaterad på Noretskolan.se så du inte missar detta (se länk högst upp på detta veckobrev)!

Återkom gärna till mig vid frågor och eller funderingar.

Soliga & glada hälsningar

Ricard Olsson

Ricard.olsson@mora.se

025026677

Senast uppdaterad: 2 september 2022