Veckobrev inför vecka 23

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 2.

Den här veckan har varit fullspäckad med aktiviteter. I måndags var vi på kulturskolan Mirandas vårsalong. Eleverna fick bland annat lära sig om pollinering och djur som pollinerar. De fick också göra växtmandalas. I tisdags hade vi friluftsdag. Pga. mycket regn så gick vi inte till Harbacken. Vi började med fika och film i klassrummet och avslutade dagen med långpromenad och lek på Sanda. I onsdags var vi på brandstationen där eleverna fick lära sig om brandskydd. De fick också titta på brandbilarna med dess utrustning samt spruta med vattenslang. I torsdags var gymnasiets elever på besök och hade aktivitetsdag tillsammans med eleverna.

Resterande tid har vi fokuserat på läsning samt att göra klart uppgifter som eleverna haft i bänkarna samt matteböckerna.

Info v. 23

• Måndag 6/6 är det Sveriges nationaldag. Det är en helgdag så både skolan och fritids är stängda.

• Skolavslutningen kommer vara på torsdag den 9/6 klockan 17:30.
  • Det är fortfarande några som inte lämnat in sina Läseböcker. ABC-klubben "Diamantjakten". Den kan vara blå, röd eller grön. Den behöver lämnas in så snart som möjligt.

Läxa v. 23

• Ingen ny läxa kommer delas ut. Matteläxan lämnas in senast tisdag 7/6. Det är bra om de fortsätter läsa läslistorna även denna vecka. De ska inte lämnas tillbaka till skolan

Info skolavslutningen 9/6

Eleverna går som vanligt i skolan den dagen.

2A går 8:20- 14:05.

2B går 8:20-13:00

Därefter kommer eleverna tillbaka till avslutningen. Vi lärare och eleverna träffas i respektive klassrum kl 17:30. Därefter blir det sång och avslutning på fritidsgården.Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. De som vill vara kvar och titta på avslutningen får vänta kvar på fritidsgården.

Skol och fritidsinformation gällande rensning av skor och kläder m.m.

Den här veckan samt tisdag och onsdag nästa vecka 23 kommer det att finnas en vagn med kvarglömda kläder ståendes inne på fritids eller ute vid ingången till fritidsavdelningarna. Detta är kläder som har legat kvarglömda både i förskoleklassen, på lågstadiet och i fritidshallarna. De kläder som finns kvar på vagnarna onsdagen 8 juni vid stängning lämnas till någon välgörenhetsorganisation. Mer info här , 101.7 kB.

Ha en bra helg!

Anna, Jessica och Sandra