Vi har haft en bra "Barnboksvecka" med mycket läsning och samtal om böcker. Barnen har delat med sig av många bra boktips och det är roligt att se att läsningen har kommit igång så bra för så många.

Läsäxa till nästa vecka är kapitel 9 i Diamantjakten. Matteläxan är att träna in tvillingarna (2+2, 4+4, 5+5...) tills man kan dem som ett rinnande vatten. Vi har gett tips på hur man kan träna på olika sätt.

En hälsning från rektor Cilla:

När ni hämtar på fritids vill vi att ni föräldrar kommer in/ner på gården och hämtar. Vi vill inte att ni ringer och säger att vi ska skicka barnen till parkeringen.

För att få ihop personalens scheman har vi gjort några schemaförändringar och ändrat stängningstiden på fredagar till kl 17.00 eftersom vi inte har barn på fritids efter den tiden. Skulle ni behöva ha barnet/barnen längre på fredagar så vill vi att ni anmäler den ändringen minst två dagar innan.

Tack!

Cecilia Grudd, Rektor Noret F-6