Hoppas att höstlovet varit bra för er alla. Nu går vi in i andra halvan av den här terminen. Veckorna går fort och snart är det jul... Vi börjar redan nu träna luciasånger inför vår luciakväll som kommer att vara måndag den 12/12 på fritidsgården. Barnen får själva välja vad de vill vara (gärna många lucior), men börja gärna fundera redan nu. Vi återkommer längre fram med mer information.

På tisdag 15/11 stänger fritids kl. 16.00 på grund av personalkonferens.

Vecka 46 är det Barnboksveckan. Vi kommer att uppmärksamma det på olika sätt i skolan. På måndag vill vi att barnen tar med sig sin favoritbok hemifrån och visar för klassen. På torsdag får den som vill ta med sig nalle och filt eller kudde så läsmyser vi lite extra på Internationella läsdagen.

Vi har ju haft simvecka den här veckan. Barnen gör framsteg och det är roligt att se. Nästa simvecka är inte förrän vecka 3 så det är ett långt uppehåll. Simlärarna uppmanar verkligen att åka och träna innan dess, så att de inte glömmer vad de lärt sig. Barnen kan ramsan "armtag, bentag, flyt...", låt dem visa er. Kämpa på!

Ha nu en fin helg!

Hälsningar, personalen i klass 2