Vecka 44-45

Idag har klassrummen varit fulla av både barn och gosedjur. Det blev en mysig dag där vi skrev texter och fotograferade våra gosedjur. En del mys och gos hann vi också med!

Imorgon firar vi Halloween på skolan. De som vill får klä ut sig, det är dock inte tillåtet att ha mask för ansiktet.

Imorgon är det även sista dagen för våra två studenter. Vi tackar Lina och Mac för de här veckorna!

Vi har sett att många elever har uppdateringar som väntar på deras i-pads. Det vore jättebra om ni kan göra det hemma. Passa även på att ladda i-pads och tangentbord.

Läxorna vi delat ut idag är till onsdag den 9 november. Denna gång är det en vanlig läsläxa samt ett läsbingo.

Nästa vecka är det höstlov, så ingen skola alltså. Vi påminner om att även fritids har stängt på måndag den 31/10.

Måndag den 7/11 börjar skolan som vanligt igen.

Vecka 45 är det simvecka. Vi simmar tisdag, onsdag och torsdag, Ta med badkläder och handduk alla dagarna. 2A ska vara på plats i skolan kl. 7.50 för att hinna med bussen.

Efter lovet välkomnar vi en ny elev till oss. Det är en pojke som börjar i klass 2A.

En liten påminnelse från oss på skolan - kom ihåg reflexer nu när det blivit så mörkt ute!

Ha ett skönt höstlov!

Hälsningar, personalen i klass 2