I onsdags åkte vi på teater på Mora folkhögskola. Det var en toppenbra teater som handlade om barns rättigheter och barnkonventionen. Så roligt att få åka iväg och bli inspirerade! Vi fortsätter arbeta med temat FN och barnkonventionen kommande veckor.

Veckorna fram till höstlovet är det inneidrott som gäller. Kom ihåg innekläder, skor och handduk på onsdagar och fredagar.

Vi påminner om hur viktigt det är att läsa läsläxan många gånger för att få ett bra flyt i läsningen. Vi ser att det gör stor skillnad när barnen har tränat många gånger. Läs hellre lite varje dag än mycket en dag.

Matteläxan som är till nästa vecka har vi gått igenom noga i skolan. Den handlar om att använda och förstå begreppen term + term = summa (addition).

På torsdag 20/10 kommer eleverna att vaccineras. Är det någon som inte lämnat in blanketten från skolsköterskan så påminner vi om det. Lämna till oss lärare.

Ha en fin helg!

Hälsningar från personalen i tvåan.

Senast uppdaterad: 13 oktober 2022