Vecka 41

Vi har haft en fantastisk simvecka och barnen får så mycket beröm av både simlärarna och oss som följer med. Hoppas att ni har tillfälle att följa med till simhallen några gånger innan nästa simkurstillfälle så att barnen får visa upp vad de kan och öva mer.

Nästa onsdag, 12 oktober, ska vi åka buss till folkhögskolan och titta på teater. Det blir efter lunch och vi är tillbaka i god tid innan skoldagen slutar. 2B behöver inga idrottskläder den dagen.

Det blir vaccination för tvåorna torsdagen 20 oktober. Skolsyster har skickat ut information och samtyckesblankett elektroniskt men systemet fungerar dåligt och flera har inte kunnat svara och/eller hon kan inte läsa era svar. Där det saknas svar skickar vi hem en samtyckesblankett i pappersform med eleverna. Lämnas åter till skolan.

Läxor till onsdag nästa vecka: Arbetsblad i matte och kapitel fyra i Diamantjakten.

Personalen i tvåan

noretskolan14@mora.se 076-633 29 46