Vi har nu gjort vår första simvecka. Det har gått jättebra och alla har varit nöjda och lite trötta efter simningen. Nästa vecka som vi ska simma är vecka 40. Vi vill uppmana er att åka till badhuset innan dess. Träna på att flyta och att göra bentag, men även hur man gör i duschen och att hålla reda på sina saker.

Skolsköterskan hälsar att hon kommer att börja med hälsokontroller från vecka 36. Hon hör bara av sig till er föräldrar om det är något speciellt som kommer upp.

På tisdag nästa vecka, 6/9, stänger fritids kl. 16.00.

Nästa vecka börjar vi med höstens utvecklingssamtal. Vi har skickat hem tider till er. Är det någon som inte sett denna lapp, hör av er till oss.

Onsdag den 14/9 kl. 18.00 bjuder vi in till föräldramöte. Vi startar på fritidsgården och fortsätter sedan inne i klassrummet.

Trevlig helg!

Hälsningar personalen i tvåan.

noretskolan14@mora.se

Senast uppdaterad: 1 september 2022