Det har varit riktigt fint sommarväder de här första skolveckorna. Vi passade på att njuta av sol och värme och hade våra NO-lektioner ute denna vecka. Klasserna tog en promenad ner till Sanda där vi undersökte vilka djur vi kunde finna i vattnet. Spännande!

I tisdags var det brandövning. Vi har tränat mycket på det och våra tvåor börjar få in rutinen på hur vi gör vid ett brandlarm.

I tisdags hade vi även besök av kulturskolan Miranda som visade olika instrument. Barnen fick prova att spela gitarr, cello och flöjt. Mycket uppskattat av eleverna! Vill man prova fler instrument så kan man besöka Rosa huset nu på måndag kl. 17.00-19.00.

Måndag 29/8 är det skolfotografering.

Nästa vecka är det badvecka för båda klasserna. Vi kommer att åka till badhuset tisdag, onsdag och torsdag. Ta med badkläder och handduk alla dagar. 2A kommer att åka med den tidiga bussen som går 8.05 och de behöver därför vara på plats i skolan redan 7.50 dessa dagar. Viktigt att passa dessa tider!

Onsdag nästa vecka behövs inget ombyte till idrotten.

Vi skickar hem tider för utvecklingssamtal imorgon. Passar inte tiden ni får, hör av er så ordnar vi det.

Ha en fin helg!

Hälsningar från personalen i klass 2