Vad roligt det var att träffa alla barn igen efter sommarlovet. Vi har haft en bra skolstart och redan kommit igång med rutiner och skolarbete. Härligt!

Idag har vi delat ut nya läseböcker med tillhörande läsläxa. Barnen har även fått en matteläxa. Denna termin kommer vi att dela ut läxorna på torsdagar och de ska lämnas tillbaka på onsdagar.

Påminnelse:

Blanketter som ni fick hem i brevlådan före skolstart behöver skrivas på och lämnas till oss.

Barnen får gärna ta med sig bänkpapper, mugg och inneskor till skolan.

I-pad och tangentbord ska vara laddade och med till skolan varje dag om inte vi meddelar annat.

Förvarning:

Vecka 35 har vi simvecka. Vi kommer att åka till simhallen tisdag, onsdag och torsdag denna vecka.

Det är snart dags för utvecklingssamtal. Vi återkommer med tider.

På tisdag kommer Kulturskolan Miranda hit för att visa olika instrument i våra klasser.

På NO:n planerar vi att ta en promenad och upptäcka saker i naturen under nästa vecka.

Hör av er om ni har några funderingar!

Hälsningar personalen i tvåan!

noretskolan14@mora.se

Senast uppdaterad: 18 augusti 2022