Veckobrev inför v. 46

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 2.

Denna vecka:

Ännu en simvecka är avslutat och eleverna har varit jätteduktiga. Detta var höstens sista simtillfälle. Nästa termin har vi simveckor vecka 7 och 13.

Den här veckan har vi också arbetat med läsförståelse och välskrivning i svenska. I matten har vi börjat med multiplikation. I SO har vi tränat hörförståele genom att lyssna på berättelse om tidiga upptäckare-till havs. Vi har också börjat träna luciasånger.

Info vecka 46

• Senast måndag 15/11 ska läsläxa kapitel 10 lämnas in.
  • Nästa vecka är det barnboksveckan. På torsdag ska tvåorna få läsa bok för förskoleklasserna. De får då ta med sig en bok de vill läsa, en mysig filt och/eller mjukisdjur för att göra lässtunden mysigare. Boken får de ta med i början av veckan om de vill visa upp den i bokutställning.

Läxa v. 46

• På tisdag 16/11 får eleverna läsläxa kapitel 11.

Förvarning

Under vecka 47 är det nätsmartsvecka. Då kommer en föreläsning för föräldrar att se. Läs mer i denna nyhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ha en skön helg!

Anna, Jessica och Sandra