Veckobrev inför v. 45

Bild skapad av Noretskolan F-3

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 2.

Nästa vecka har eleverna ett välförtjänt höstlov. Kom ihåg att fritids har stängt på måndag den 1/1.

Denna vecka:

Den här veckan har vi i matten arbetat med datalogiskt tänkande samt repeterat uppställning med både subtraktion och addition. I svenskan har vi fortsatt med lästräningen, fortsatt med kaninsagorna samt tränat på att skriva mer beskrivande texter. I NO har vi avslutat NTA-lådan "Balansera och väga" med en Kahoot-frågesport.

Info vecka 45

• Senast måndag 8/11 ska läslistorna som de fått i läxa den här veckan lämnas in.
  • Vecka 45 är det simvecka igen (tisdag-torsdag). Eleverna i årskurs 2B kommer åka med buss till simhallen som går klockan 8:20 (samma tid som eleverna börjar skolan). Det är därför viktigt att de eleverna, under dessa dagar kommer klockan 8:10, för att hinna med bussen. Alla elever behöver ha med sig badkläder och handduk till skolan dessa dagar.

Läxa v. 45

• På tisdag 9/11 får eleverna läsläxa kapitel 10.

Gällande information som skickas till oss lärare är det önskvärt att ni använder mailadressen noretskolan13@mora.se istället för telefonen eller mejl till enskild lärare. Detta så att vi alla tre klasslärare kan få samma info. Om ni istället vill ringa så går det såklart att ringa till Lågstadiets telefon. Men helst tar vi emot info på den gemensamma mailen.

Ha en skön ledighet!

Anna, Jessica och Sandra