Veckobrev inför vecka 43

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 2.

Denna vecka:

Den här veckan har vi börjat med utvecklingssamtal. Om ni inte lämnat in lappen än så kom ihåg att göra det så snart som möjligt.

Gällande information som skickas till oss lärare är det önskvärt att ni använder mailadressen noretskolan13@mora.se istället för telefonen eller mejl till enskild lärare. Detta så att vi alla tre klasslärare kan få samma info. Om ni istället vill ringa så går det såklart att ringa till Lågstadiets telefon. Men helst tar vi emot info på den gemensamma mailen.

Den här veckan har vi i matten arbetat med uppställning av subtraktionsuppgifter och spelat schack. I svenskan har vi fortsatt med lästräningen och skrivit sagor om kaniner. I NO har vi gjort sista uppdraget i NTA-lådan "Balansera och väga". I SO:n har vi pratat om FN-dagen som infaller på söndag 24/10. Vi gick en FN-promenad och arbetade med barnkonventionen.

Info vecka 43

• Senast måndag 25/10 ska läsläxa kapitel 9 lämnas in.
  • Kom ihåg att lämna in lapparna om utvecklingssamtal.
  • På fredag får eleverna klä ut sig om de vill. Mask och vapenliknande föremål såsom lie etc. lämnas hemma.

Läxa v. 43.

• På tisdag får eleverna läslistor istället för läseboken. Den ska läsas minst 6 gånger och lämnas in måndag 8/11 .

Förvarning

• Vecka 44 är det höstlov. Då är det inte någon skola.
  • Vecka 45 är det simvecka (tisdag-torsdag). Eleverna i årskurs 2B kommer åka med buss till simhallen som går klockan 8:20 (samma tid som eleverna börjar skolan). Det är därför viktigt att de eleverna, under dessa dagar kommer klockan 8:10, för att hinna med bussen. Alla elever behöver ha med sig badkläder och handduk till skolan dessa dagar.

Ha en fin helg!

Anna, Jessica och Sandra