Information om Covidsmitta i åk 2.

Vi har fått information om ytterliggare en elev som testat positivt för Covid i 2B. Det är nu alltså 3 st elever som testat positivt i 2B. I samråd med smittskyddsenheten på Region Dalarna har vi fattat beslut om att alla elever i 2B ska testas snarast. Det är ni vårdnadshavare som genomför självtester eller bokar tid för provtagning. Vi följer de rekomendationer som är akuella och är uppmärksamma här i skolan. Vi uppmanar alla er vårdnadhavare i båda klasserna att även ni är extra uppmärksamma på symptom och testar era barn om de uppvisar något symptom. Det är alltså enbart eleverna i 2B som rekomenderas testa sig snarast i nuläget. Vi följer utvecklingen och hoppas verkligen att smittspridningen nu avstannat.

Har ni frågor hör ni av er till mig.

Hälsningar Cecilia Grudd, Rektor 0250-263 74

Senast uppdaterad: 18 oktober 2021