Veckobrev inför v. 41

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 2.

Denna vecka:

Den här veckan har vi haft simvecka på badhuset. Vi märker att eleverna blir bättre och bättre för varje gång. Det är väldigt roligt att se deras utveckling. Åk gärna till simhallen på fritiden också för att upprätthålla det de lärt sig. I svenskan parläser vi fortfarande nästan varje dag samt tränar på att skriva meningar. I matten har vi tränat på att räkna med hjälp av uppställning. Idag har vi varit på folkhögskolan och tittat på en teater som heter ”Nya skor”.

Vi har idag gett ut lappar om utvecklingssamtal. Fyll i alla de tider som ni skulle kunna komma på samtal så hör vi av oss om vilken tid det blir. Lämna in så fort som möjligt. Vi skickar hem en lapp med tider till varje elev, så får ni vårdnadshavare komma överens om vilka tider som passar er.

Info vecka 41

• Senast måndag 11/10 ska läsläxa kapitel 7 och läslistan lämnas in.
  • På tisdag ska vi ha friluftsdag. Vi samlas utanför klassrummet kl 8:20. Se mer info i tidigare nyhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
  • Lämna in höslovslappen, gällande fritids så fort som möjligt. Kom ihåg att fritids är stängt måndagen den 1/11.

Läxa v. 41.

• På måndag får eleverna läsläxa kapitel 8. Den ska läsas minst 3 gånger och sen lämnas in på fredag 15/10. Läs också läslistan som de fick hem i tisdags.

Ha en trevlig helg!

Anna, Jessica och Sandra