Veckobrev v. 40

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 2.

Denna vecka:

Den här veckan har vi fortsatt göra bedömningsstöd i matematik. Vi har också övat mer på subtraktion med tiotalsövergång. Vi har också fortsatt skriva om landskapsdjuret Berguven. Fortfarande har vi fokus på att öka elevernas läsförmåga genom parläsning nästan varje dag.

Info vecka 40

• Senast måndag 4/10 ska läsläxa kapitel 6 lämnas in.
  • På tisdag 5/10, onsdag 6/10 och torsdag 7/10 är det simskola. Eleverna i årskurs 2B kommer åka med buss till simhallen som går klockan 8:20 (samma tid som eleverna börjar skolan). Det är därför viktigt att dem eleverna, under dessa dagar kommer klockan 8:10 tidigare för att hinna med bussen. Alla elever behöver ha med sig badkläder och handduk till skolan dessa dagar.
  • På fredag 8/10 förmiddag ska vi åka till folkhögskolan på teatern ”Nya skor”. Vi åker buss från och till skolan.

Läxa v. 40

• På tisdag får eleverna läsläxa kapitel 7. Den ska läsas minst 3 gånger och sen lämnas in på fredag 8/10.

Förvarning

• Tisdag 13/10 har eleverna i årskurs 2 friluftsdag. Mer info kommer i nästa veckobrev.

Nu lättar restriktionerna i samhället, men kom ihåg att:

Tvätta händerna, Håll avstånd, Stanna hemma om du har symptom,

Testa dig om du har symptom, Håll i och håll ut,

Ha en trevlig helg!

Anna, Jessica och Sandra