Inför vecka 35

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Den här veckan har vi arbetat med bokstaven o. Vi har lyssnat på hur o låter och tränat på att forma bokstaven. I matte har vi jobbat med siffrorna 0-2. I engelska har vi pratat om färger. Vi har börjat använda iPaden och introducerat appen Polylino och Skolplus. 1B har varit ute och lekt i skogen och nästa vecka är det 1As tur.

På måndag 29/8 är det skolfotografering.

På onsdag 31/8 ska 1A gå ut i skogen. Kläder efter väder. Ta gärna med vattenflaska och frukt om man vill.

Förvarning: Föräldramöte onsdagen den 14/9 klockan 18.00

Vi har skickat hem en lapp till varje elev med tider för utvecklingssamtal. Markera alla tider där ni KAN komma på samtal och skicka tillbaka lappen så snart som möjligt (senast tisdag). Vi skickar ut vilka tider ni fått för samtal i slutet på vecka 35.

Glöm inte att prenumerera på veckobrevet.
Fyll i din e-postdress längst ner på sidan för årkurs 1 https://noretskolan.se/noretskolan/noretskolan-f-6/klasser-f-3/klass-1.html

Trevlig helg önskar Anna, Caroline och Johanna

Senast uppdaterad: 26 augusti 2022