Ännu en vecka till ända och nu har vi kommit igång med både trädet och att skriva texter på våra Ipads. Dock märker vi att flera elever inte har tangentborden laddade. Vi påminner om att ladda tangentborden! När det väl har gjorts så räcker batteritiden väldigt länge.

Nu har vi satt igång med ”Lära känna- samtalen”. Kontrollera att ni har en tid och återkom om ni behöver byta tid. Vi träffas inne vid klassrummen.

Nu på måndag, den 27 september, är det en lovdag och eleverna är lediga. Fritids är öppet för de elever som har fritids.

Denna vecka har det varit en del regn och vi påminner om att vi är ute varje rast. Kläder efter väder gäller och se över regnkläder och stövlar så de finns på plats i skolan.

Nästa vecka ska Noretskolans nya hemsida äntligen fungera. Under måndagen publiceras nya hemsidan och nästa veckobrev och information från idrottsläraren mm läggs från och med nästa vecka ut på https://www.noretskolan.se. Årskurs 1 har en egen flik och ni som förälder måste aktivt gå in och följa för att prenumerera på veckobreven. Ni behöver även följa fliken som heter Noretskolan F-6.

Läxor

Svenska – att måla och skriva i skrivboken som följer med hem (en sida räcker). Måla en bild och skriv ett ord eller en mening till bilden. Ta hjälp av en vuxen om det är svårt.

Matte – arbetsblad om hälften. Vi har jobbat med begreppet halva/hälften i skolan denna vecka.

Trevlig helg!

önskar