veckobrev för vecka 46

Nu går veckorna väldigt fort.

Vi jobbar på med språklek och matte. Barnen har fått lära sig lite om tecknen + och -. Vi har gått igenom att de olika räknesätten heter addition och subtraktion.

Tomtenissen skickade ett till brev till oss i måndags. Han/ hon ville då veta hur man kan göra självportträtt. Så nu hänger det väldigt fina porträtt i hallen.

Vår gosedjursdag var mysig. Alla barnen som hade med sig ett djur fick berätta lite om sitt djur och sitta framför de andra barnen.

Istället för friluftsliv så läste treorna för barnen i fsk. En väldigt trevlig stund. Barnen satt utspridda på olika ställen och lyssnade på olika böcker.

Luciaträningen fortsatte i torsdags. En del sånger är lite kluriga, men vi tror att alla ska hinna lära sig de flesta sångerna till vårt uppträdande den 12 dec.

Till veckan fortsätter vi som vanligt med idrott på tisdag och friluftsliv på torsdag.

Vi hoppas att vi får ett brev från nissen även på måndag, det är så spännande och roligt att få brev. Vi fick även se en blid på nissen i veckan som en lärare lyckats ta!

Har ni pocketböcker hemma som ni kan tänka er att skänka till fritids så tas de gärna emot för att göra pyssel med.

Ha en underbar helg önskar Kattis, Maria, Therese och praktikanten Cornelia som är i vår klass i 3 veckor

Måndag 21/11

Frukt om man vill

Lasagne

Tisdag 22/11

ombyteskläder och handduk

frukt om man vill

fisk och potatis

Onsdag 23/11

Frukt om man vill

blodpudding/ potatisbullar

Torsdag 24/11

Liten matsäck om man vill

soppa

Info från rektor Cilla:

När ni hämtar på fritids vill vi att ni föräldrar kommer in/ ner på gården och hämtar. Vi vill inte att ni ringer och säger att vi ska skicka barnen till parkeringen.

För att få ihop personalens scheman har vi gjort några schemaförändringar och ändrat stängningstiden på fredagar till kl. 17.00 eftersom vi inte har barn på fritids efter den tiden. Skulle ni behöva ha barnet/ barnen längre på fredagar så vill vi att ni anmäler den ändringen minst två dagar innan.

Tack!

Cecilia Grudd, Rektor Noret F-6

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Senast uppdaterad: 18 november 2022