veckobrev inför vecka 51 och vecka 2

Veckobrev inför vecka 51 och vecka 2

Hej på er!

Tänk vad tiden har gått fort! Nu har vi redan gått en termin här på Noretskolan och det här veckobrevet blir det sista för i år. Det har varit väldigt roligt att få lära känna era fina barn.

Det var roligt att så många kunde komma på vår luciauppvisning i måndags. Barnen var så duktiga och det var så stämningsfullt.

Den här veckan har gått i julens tecken. På måndag morgon tittade vi på mellanstadiets luciatåg. Efter det blev vi bjudna på varm choklad, lussebullar och pepparkaka.

I tisdags hade vi julpyssel hela dagen tillsammans med 1-3:or. Barnen var indelade i olika tvärgrupper. Vi fick också lyssna på när fröken Lena berättade om hur det gick till när Jesus föddes i Betlehem för över 2000 år sedan. Hon berättade med hjälp av flanobilder och detta var väldigt uppskattat av barnen.

Vi har även hunnit med lite språklek och matte under veckan.

Det var lite kallt i torsdags när vi skulle gå till skogen. Vi blev kvar inne och spelade spel och la lite pussel. Vi gick sedan en kort promenad och helt plötsligt träffade vi på tomten som var ute med sin ren och släde.. (se bild på dörren)

Nu återstår bara tre skoldagar nästa vecka och sedan tar vi jullov fram till den 11 januari klockan 8.00 då vi ses igen.

Det är bra om ni ser över barnens korgar med extra kläder. Gå gärna in och kolla i andra hallen om ni saknar några kläder som är kvar glömda. Vi kommer att lämna överblivna kläder till välgörande ändamål under jullovet så gå in och titta där om ni saknar något.

Kom ihåg: Fritids är stängt måndagen den 9 januari pga planeringsdag. Öppet som vanligt den 10 januari.

Vecka 51:

Måndag 19/12


Litet julbord

Tisdag 20/12


Julkorv med potatismos

Onsdag 21/12

Ingen idrott. Det blir istället dans kring granen och julaktiviteter i samlingssalen

Risgrynsgröt, skinksmörgås och frukt

Torsdag 22/12

jullov


Vecka 2

Onsdag 11/1

Ingen idrott. Vi samlas i klassrummet klockan 8.00

Köttbullar, potatis och sås

Torsdag 12/1

Friluftsliv, ta med liten fika

Soppa, bröd, pålägg och fruktÖnskar er alla en riktigt

God Jul och Ett Gott Nytt År

Tina, Karin och Anna-Mari

Senast uppdaterad: 16 december 2022