Veckobrev inför vecka 40


Hej på er!!!

Veckorna bara rusar i väg och det har återigen blivit helg!

Den här veckan kändes mycket kortare eftersom skolan var stängd i måndags, men vi har ändå hunnit med en hel del.

Vi började tisdagen som vanligt med samling, efter det lekte vi några namnlekar då vi märker att alla inte kan varandras namn än, så det behöver vi träna mer på. Vi fortsätter också med att rimma. Barnen har fått arbeta med olika stenciler. Vi rimmar också mycket när vi sitter i samlingen.

På idrotten lekte vi några lekar, det var ”Eld, Vatten och Storm” och därefter lekte vi ”Gäddan kommer”. Vi gick sedan tillbaka till klassrummet och hade massage. Alla barnen tycker att det är väldigt skönt och mysigt när vi masserar varandra två och två. Vi tänder ljus och sätter på avslappningsmusik.

Vi hade en härlig dag med Mumintema i Rödmyrsskogen. Barnen skulle hjälpa ”Muminmamman” att hitta hennes nyckel som hon hade tappat. De fick olika uppdrag i skogen och vid sista kontrollen hittade vi nyckeln till barnens stora förtjusning. De fick även träffa ”Muminmamman”. (se bild på veckobrevet som sitter i hallen.)

Information från fritids: torsdagen den 6 oktober stänger fritids klockan 16.00 pga personalkonferens.

Vi har satt upp lappar på barnens hyllor angående höstlovet. Läs igenom den ordentligt, fyll i och lämna tillbaka den till fritids senast torsdagen den 13 oktober. (fritids är stängt måndagen den 31 oktober och jourfritids är då i Färnäs skola)

Måndag 3 oktober


Blodpudding, potatisbullar keso och sylt

Tisdag 4/10


Grekisk färsrätt, tzatziki ochpotatis

Onsdag 5/10

Idrott, inget ombyte

Pasta och grön Bolognese

Torsdag 6/10

Friluftsliv ta med liten fika eller frukt

OBS!! Fritids stänger 16.00

Fisk, potatis och kall sås

Vi önskar alla en trevlig helg!!!

Tina, Karin och Anna -Mari

Senast uppdaterad: 30 september 2022