veckobrev inför vecka 36

Veckobrev inför vecka 36

Hej på er!!!

Den här veckan har det varit hög frånvaro både bland barn och personal. Det har varit både Corona och förkylningar.

För oss som har varit här har det varit en bra vecka. Vi börjar känna varandra allt bättre. Våra rutiner börjar barnen att lära sig. Vi har fortsatt med ”lära känna” lekar och att träna på varandras namn. Det är många namn att lära sig. Det är roligt att se att de anpassar sig så fort till nya barn och vuxna.

I måndags började vi att rita och måla till ”Min Bok”. Barnen målade sitt ”Jag” en bild som hela kroppen fanns med på. Vi hade sen spel och pussel där vi bestämde vilka två barn som skulle vara tillsammans. Vi har också arbetat lite med rim och ramsor.

Fotograferingen gick bra. För er som inte var här kommer det att bli ett ”uppsamlingsheat” senare då det har varit hög frånvaro på hela skolan. Information kommer senare om tid och dag.

Barnen har målat en ram som deras självporträtt ska sitta i. Vi ska sedan sätta upp dem på väggen i hallen.

På idrotten gjorde vi olika bollövningar. Barnen fick bl.a rulla iväg sin boll sen skulle de följa bollen med blicken, när sen alla bollar hade stannat fick de hämta just sin boll

På friluftslivet gick vi till första gläntan i ”skolskogen” och vi hade en härlig och fin förmiddag tillsammans.

När vi har idrott behöver ni inte skicka med några idrottskläder. Under höstterminen kommer vi inte att byta om. Vi kommer sedan att under vårterminen börja byta om så att barnen får träna på att vara i omklädningsrummen.

Onsdagen den 14 september kl. 18.00 är det föräldramöte. Vi samlas ute på fritidsgården där kommer rektor Cilla att starta upp. Vi kommer sedan att gå in i respektive klassrum. Det är viktigt att ni verkligen kommer på mötet då det blir mycket information samt att Bellas mamma kommer att berätta om hennes sjukdom och hur den påverkar henne och vad vi kan göra för att underlätta för henne.

OBS!!!

Nästa vecka på tisdag den 6 september stänger fritids 16.00

Måndag 5/9


Hamburgare, bröd och klyftpotatis

Tisdag 6/9

Fritids stänger 16.00

Köttfärssås och pasta

Onsdag 7/9

Idrott, inget ombyte

Nuggets, sås och klyftpotatis

Torsdag 8/9

Friluftsliv ta med liten fika eller en frukt

Korvbuffé och mos

Vi önskar er en trevlig helg

Tina, Karin och Anna-Mari

Senast uppdaterad: 2 september 2022