Veckobrev inför v.36

Hejsan

Den här veckan har vi jobbat mycket med valaffischer, redovisat och förberett inför skolvalet nästa vecka. Klassen har jobbat på riktigt bra.

I matten börjar vi med algebra från nästa vecka, vi har repeterat en del fram till nu.

Snart är det dags för föräldramöte och utvecklingssamtal. Föräldramötet sker måndag den 12/9 kl 18.00 här på mellanstadiets utegård. Därefter går vi in till vardera klassrum och fortsätter med information.

Jag kommer skicka ut lappar inför utvsamtal, ni som får hem en lapp från mig klickar på länken med mitt namn för att boka tid för utvsamtal. Vi erbjuder samtal här på skolan eller via teams, beroende på vad som passar er bäst. Vill man ha sitt samtal via teams behöver jag få ett mail om det så att jag kan skapa en inbjudan och skicka till er. Hör jag inget så utgår jag från att ni kommer till skolan.

Ni som får hem en lapp med Magnus bokar tid med honom.

Länk till Sandras tider:

Ha en trevlig helg