Veckobrev v.34

Hejsan!

Nu är första veckan gjord och eleverna har varit på gott humör och jobbat på bra. Det har varit mycket praktiskt den här veckan med material och inloggningar osv. Från nästa vecka ser jag gärna att ipadsen är med varenda dag och laddade. Hinner man inte ladda så påminn eleverna att isåfall ta med laddare till skolan.

På so:n har vi börjat med politik och på svenskan tränar vi läs- och hörförståelse. I matten repeterar vi olika områden till att börja med.

Tyvärr har både idrott och hemkunskap utgått pga sjukdom men vi hoppas att idrotten kör igång på måndag och då behöver eleverna ta med idrottskläder.

Språkvalet har haft sin första lektion och eleverna är förväntansfulla att få prova på ett nytt språk. Det har skett några byten, vill någon mer byta så maila gärna till mig om det. Mail: sandra.bjorklund@mora.se

Vi kommer att ha ett fysiskt föräldramöte och utvecklingssamtal om några veckor, det kommer en inbjudan där ni får välja mellan fysiskt utvecklingssamtal eller via teams. Vi kommer göra som vi gjorde i våras, att samtalen sker på skoltid. Men det kommer med info om det längre fram.

Trevlig helg önskar Sandra, Magnus och Johanna

Senast uppdaterad: 18 augusti 2022