Veckobrev v. 23

Hej!

Vi är redan framme vid sista skolveckan för detta läsår. Tiden har gått fort och snart stundar årskurs 6.

Under veckan som varit har vi haft elevens val och prao. Det har varit härliga dagar med mycket utomhusaktivitet trots regn. Eleverna har haft ett glatt humör och är nöjda med sina aktiviteter.

Nästa vecka blir en kort sista skolvecka eftersom vi är lediga både måndag och fredag. Veckan kommer att se ut på följande sätt:

Tisdag: brännbollsmatch lärare mot åk 6. Eleverna är publik. Tag gärna med en kudde, sittdyna eller motsvarande.

Onsdag: Istället för grillfesten som var tänkt till imorgon fredag (3/6) så kommer vi att satsa på en utflykt till Sanda, under skoltid. Vi cyklar ner till Sanda båtplats där vi kommer att grilla och köra lekar, med mera. Eleverna får hamburgare med bröd och festis från skolan. Cykel och cykelhjälm ska tas med till denna dag. Har man inte möjlighet att ta med cykel eller cykelhjälm denna dag så ska man maila oss lärare. Den som vill kan ta med badkläder, badlakan och ombyte. Det är tillåtet att ta med vattenpistol eller motsvarande, men denna får ej användas på skolan och den ska användas på ett sunt sätt nere på Sanda. Vattenflaska är bra att ha med. Vi lärare köper snacks, dryck och lite andra nödvändigheter(exempelvis grillkol) av klasskassan. David bjuder på lite marshmallows och annat. Man får givetvis ta med egen matsäck om man vill. Vi slutar sedan som vanligt på skolan.

Torsdag: Eleverna går i skolan enligt schema. Skolavslutningen börjar sedan kl. 17:30 då eleverna samlas i klassrummet. Vårdnadshavare är välkomna till en gemensam avslutningsceremoni kl. 18:15 utanför 4:ornas och 5:ornas entréer.

Ha en trevlig helg!

Mvh,

David och Sandra

Senast uppdaterad: 2 juni 2022