Uppdaterat veckobrev v.11 (uppdaterad med information om skolskjuts)

Uppdaterat veckobrev v.11 (uppdaterad med information om skolskjuts)

Ansök om skolskjuts för nästa läsår:
Om ditt barn behöver skolskjuts under nästa läsår ska du ansöka om skolskjuts i vår e-tjänst. E-tjänsten kommer att finnas på vår webbplats och den öppnar måndag 7 mars.

Alla i grundskolan som behöver skolskjuts ska göra en ansökan. Det gäller även dig med barn som redan har skolskjuts idag. Du gör en ny ansökan inför varje läsår.

Ansökningsperioden är 7 mars till 27 mars. Du loggar in i e-tjänsten med e-legitimation. Om du har frågor redan nu får du gärna kontakta skolskjutshandläggare via e-post: mikaela.olsson@mora.se


Denna vecka susade iväg som alltid, vi har börjat med dikter på svenskan så om några veckor kommer åk 5 att publicera sina dikter på Waynes Coffee, då kan ni passa på att ta en fika och läsa lite dikter.

* Svenskaläxa till på tisdag 15/3

* Engelskaläxa till på torsdag 17/3 , det är muntligt läxförhör.

Vi vill även påminna om att höra av sig gällande skolarbete om man är hemma och är sjuk några dagar. Det är lite klurigt att skicka uppgifter digitalt, så vi vill helst lösa det med att någon hämtar eller att vi skickar material med en klasskompis hem som kanske bor i närheten.

Ha en bra helg!

Senast uppdaterad: 10 mars 2022