Inför utvecklingssamtal v.8

Utvecklingssamtal

Information från rektor inför vårens utvecklingssamtal för årskurs 4-6

Äntligen lättar det upp i pandemin och vi går mot ljusare tider. Vi ska strax inleda vårens utvecklingssamtal för mellanstadiets elever. Vi kommer genomföra samtalen under två hela skoldagar i vecka 8. Inför samtalen kommer ni få elevens omdömessammanställning hem i brevlådan tillsammans med en blankett som ni ska fylla i tillsammans hemma. Samtalet kommer genomföras digitalt och ni bokar genom länken som ni hittar i kommande veckobrev.
Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Eleverna kommer vara i skolan och läsa enligt ordinarie schema, främst med våra praktiskt-estetiska lärare samt några vikarier som ansvarar för undervisningen. Utvecklingssamtalstiderna är ett tidskrävande, men väldigt givande moment, där vi samlas runt ett nuläge och hur vi kan arbeta för att förbättra och utveckla elevens fortsatta kunskapsutveckling och trygghet i skolan.

Därför har vi valt att genomföra samtalet på detta sätt under denna termin för ansvariga klassmentorer ska ha en kortare men intensivare samtalsperiod och skyndsamt kunna lägga fokus på undervisningen samt det förberedande arbetet.

Cecilia Grudd, Rektor Noretskolan 0250-263 74

Senast uppdaterad: 11 februari 2022