Veckobrev v.47

Hejsan!

På tisdag 23/11 har vi pysseldag i skolan. Eleverna bjuds på fika i klassen och så kommer vi pyssla inför julskyltningen. Pysslande pågår från klockan 12. Om man vill och kan så får man stanna och pyssla fram till ca kl 16. (Vill man göra skolarbete under skoltid istället är det OK – studietiden är dock tänkt att utgå denna dag)

Julskyltningen är lör 27/11 kl 10-15 i Noret inne i Willys köpcentrum, samt sön 28/11 i Centrum kl 14-18. Vi i vår klass ska försöka utnyttja att dessa dagar bli av och hålla försäljning under flera timmar, under båda dagarna. David och Sandra kommer att göra grupper kring vilka elever som står med vilka. Det ÄR frivilligt att medverka under julskyltningen, men är man med så får man vara nöjd med den grupp som man blir tilldelad sen.

Ni vårdnadshavare får gärna hänga med under pysseldagen i skolan, om än en liten stund. Ni vårdnadshavare får också gärna hjälpa med att skjutsa elever till/från julskyltningen. Vi återkommer kring vilka som står när och med vilka någon gång i mitten av nästa vecka!

Vi önskar hjälp från er vårdnadshavare kring:
- Att, till pysseldagen, ta med lingonris, blåbärsris till julkransar(!) – det kan egentligen inte bli ”för mycket”. Ett gäng grankvistar får också gärna tas med (till fyllning av kransen). Har man fina band får gärna dessa tas med till själva ihopbindandet av kransen.
- Man får gärna ta med fina pennor till pysseldagen (ex spritpennor guld/silver).
- Sekatör kan tas med till pysseldagen
- Ett eller kanske helst två bord behövs till julskyltningen(!) (man får mer än gärna maila oss om man kan bistå med detta). Dessutom kan det vara bra att vi är några vuxna som tittar till barnen och hjälper dem under julskyltnings-dagarna.
- Inför julskyltningen har vi alltså tänkt sälja diverse saker, däribland hembakat bröd/fikabröd mm. Om man vill får man gärna baka något inför julskyltningen som kan säljas där!
- En liten kassa (med nyckel) för kontanter till julskyltningen. Maila gärna om ni kan bistå med detta.

Vi lärare har kollat med kassa-ansvarig Lina och klassens har ett Swishnummer. Vi har med nummer och QR-kod utskrivna till julskyltningen. Vi tänker även att vi försöker ha en liten kassa med kontanter under julskyltningen.

Detta kommer bli jättekul!


Läxor (finns också i kalendern):

Mvh David och Sandra

Senast uppdaterad: 19 november 2021