Inför vecka 47

Hejsan!

Det har varit en bra vecka. De muntliga nationella proven i engelska har gått väldigt bra för klassen. I måndags blev det en kommunikationsmiss då både jag och Magnus trodde att det var idrott som vanligt, men då skulle Magnus på HLR-kurs.

Inför nästa vecka håller vi schematiderna som planerat. Vi har muntliga prov i svenska där grupper om tre kommer att lämna lektionen för att göra provet. Vi har under måndagen och onsdagen en vikarie som täcker upp för mig och Erika.

Eleverna har utöver glosorna från kapitlet ” I love Cricket and films” och läsläxan fått med sig en matteläxa som ska vara inlämnad på fredag. Det är 9 uppgifter av sådant som vi arbetat med utom fråga 5, den kan man hoppa över eller försöka med, om man vill.

Måndag: Nationella prov svenska del A

Onsdag: Nationella prov svenska del A

Torsdag: Glosor i Engelska (kanske även i språkvalet)

Fredag: Läsläxa och matteläxa ska lämnas in

Jag vill också påminna om Nätsmarts studiosamtal som går av stapeln på tisdagen den 23/11 kl 18.30

https://www.natsmartmora.se/ Länk till annan webbplats.

Trevlig Helg!

Senast uppdaterad: 19 november 2021