Inför vecka 46

Hejsan,

Tillbaka från höstlovet och nu återstår inte många veckor innan terminen tar slut och vi går på jullov. Fem veckor och två dagar för att vara exakt.

Nästa vecka har klassen de nationella muntliga proven i engelska på tisdagen och onsdagen. Grupper om två elever kommer att lämna ordinarie lektioner för att göra provet tillsammans med en lärare. Men utöver det finns i skrivande stund inga planerade schemaändringar.

TORSDAG: Glosor från kapitlet “All about California”

FREDAG: Läsläxan ska in

Från och med måndag 15/11 kommer vi att starta med nya rutiner när det gäller öppning och stängning av ytterdörrarna till våra kapprum som är anslutna till klassrummen. Kapprummen kommer att låsas upp kl. 08.00 och låses igen när eleverna har slutat dagen. Det betyder att eleverna bör anlända i skolan tidigast kl. 08.00. Eleverna kommer att uppmanas att lämna skolan när skoldagen är slut.

Under vecka 47 är det dags för huvudaktiviteterna för årets nätsmartvecka. Det kommer att sändas 4 livesända studiosamtal om ungas liv på nätet som utgår från enkätsvaren från ovan nämnda enkäter. Länk till respektive samtal kommer du hitta här på denna sida.

I denna länk kan du som förälder ta del av en föreläsning och svara på enkät där du har chans att ställa frågor som du vill ska tas upp under de livesända studiosamtalen.

https://www.natsmartmora.se/ Länk till annan webbplats.

Trevlig helg!

Senast uppdaterad: 13 november 2021