Förändring inför vårterminen i 6B

Under höstlovet fick Malin Jones det glädjande beskedet att hon fått en doktorandtjänst på Högskolan Dalarna. Malin var tjänstledig under vårterminen 21 för att slutföra sitt examensarbete i sin lärarutbildning. Det gjorde hon på ett imponerande sätt och Högskolan fick upp ögonen för Malin och ville ha in henne i sin forskarorganisation inom matematik. De hade dock tidsperspektivet ett år så Malin och vi var inställda på att Malin skulle vara kvar hos oss under hela åk 6. Nu blir så inte fallet utan Malin slutar hos oss vid årskiftet och börjar då sin nya tjänst på Högskolan. Vi arbetar med en plan för vårterminen och är snart klara med den. Vi kommer givetvis att meddela er detta så snart det är klart. Eleverna fick denna informationen nu på morgonen i klassrummet.

Dessutom vill vi meddela att alla elever i åk 6 slutar tidigare idag pga inställd idrott med kort varsel. Elever som åker buss kommer ha möjlighet att ta en tidigare buss idag.

Har ni fårgor hör ni av er till mig.

Cecilia Grudd, Rektor 0250-263 74

Senast uppdaterad: 8 november 2021