Veckobrev 5B v 44, 45

Hej på er! Nu väntar ett höstlov/läslov under vecka 44. Eleverna börjar igen med en vanlig skoldag på måndag 8/11, vecka 45.

Lite nulägesrapport om klassen. Denna vecka har eleverna jobbat på väldigt bra. Stämningen är i regel väldigt god i klassen och praktikant Victor har nu avslutat sin praktik hos oss och vi tackar honom för denna tid! Han har varit en god tillgång för gruppen.

Fr.o.m. vecka 45 är det äntligen dags för inneidrott igen. Vi uppmanar alla elever att ta med sig idrottskläder/ombyte samt att man duschar efter idrottslektionerna. Flera har ännu inte lämnat in sitt test om allemansrätten, vi vill påminna om att lämna in den.

Vi vill uppmana de elever som vill att sälja kryddor under lovet. Vad gäller er föräldrar får ni gärna gå in på klassens facebookgrupp och kolla information om klassens säljande. Vad vi förstått så är kryddorna lättsålda och det har gått bra för klassen hittills med försäljningen, vilket är jättekul att höra.

Vi har skapat en klassgrupp på Teams som heter "Lov 5B". Där kan eleverna exempelvis dela med sig av bilder med mera till sina klasskamrater under detta lov och under kommande lov under läsåret.

Vi undrar om det funkar med prenumerationen på veckobrevet för er? Om inte, kontakta oss:
sandra.bjorklund@mora.se
david.nordin@mora.se

Läxor
- läsläxa till vecka 45

Ha en kuslig Halloween och ha det bra så länge!

Mvh,
David och Sandra

Senast uppdaterad: 29 oktober 2021