Inför vecka 45

Hejsan!

Äntligen lite välbehövlig ledighet! Det har varit en bra vecka med hög närvaro av elever och personal. Nästa vecka är det som bekant höstlov. Eleverna har fått med sig en läsbingo hem, men den är frivillig (även då många kallar detta lov för just “läslov”).

Måndagen vecka 45 går vi enligt schema och börjar som vanligt kl. 8:20. På torsdagen den veckan har vi ett matte-test på det område vi har jobbat med, d.v.s. geometri och eleverna har fått med sig ett “inför matteprov-papper" hem. Dokumentet ligger även på Teams under filer om det är så att någon har råkat glömt det i skolan.

Jag vill också förvarna för de muntliga nationella proven som vi börjar med vecka 46 och inleds med svenska. Där ingår en muntlig redovisning om ett än så länge okänt område samt diskussionsfrågor om ett avsnitt från en bok de får lyssna på. Vecka 47 testas eleverna i engelska. De ska då diskutera olika påståenden med varandra i grupper om två. Vecka 48 är det muntliga prov inom matematik och är det någon som är intresserad av hur ett sådant prov går till kan ni följa denna länk och bläddra fram till sidan 12, https://www.su.se/polopoly_fs/1.563897.1624974183!/menu/standard/file/%C3%84p6%202018%20Ma%20L%C3%A4rarinformation%201.pdf Länk till annan webbplats.

Har ni några andra funderingar är det bara att maila till mig eller Erika.

Ha ett riktigt skönt höstlov!

Senast uppdaterad: 29 oktober 2021