Inför vecka 43

Hejsan,

Sista veckan innan höstlovet, det ska bli skönt med några dagars ledighet!

Vi går enligt schema alla dagar utom torsdag, och på onsdag kommer gymnasieeleverna tillbaka och fortsätter sitt projekt “våld och vikten av att ingripa” under svensklektionen.

Torsdag: Glosor i engelska. Dessa glosor finns inte i vanliga engelskaboken. Glosorna ligger som fil på Teams och har även delats ut på papper.

OBS! Eleverna slutar kl 13:00 p.g.a. att språkvalet är inställt och vi har lagt om lektionerna denna dag.

Fredag: Läsläxan ska in. Eleverna får klä ut sig fredagen 29/10. Ansiktssmink är ok men inga heltäckande ansiktsmasker.

Förvarningar: Prov i matematik – Geometri, torsdagen efter höstlovet. Ett “inför provet” kommer delas ut och finns även som fil på Teams redan nu.

Övrigt:

Personalen på mellanstadiet har uppmärksammat att elever i årskurs 4-6 både använder och bjuder andra elever på tobak under skoltid. Vi försöker att upplysa eleverna om tobaksanvändningens hälsorisker och om hur användning av beroendeframkallande medel kan påverka oss i det långa loppet. Vi vill att ni där hemma är uppmärksamma och diskuterar detta med era barn.

Senast uppdaterad: 22 oktober 2021