Inför vecka 42

Hejsan

Det har varit en bra vecka. Det blev en intressant lektion när gymnasieeleverna kom och pratade om våld och vikten av att ingripa, de ska komma tillbaka vid flera tillfällen och fortsätta sitt projekt. Vi har också provat att skriva ett gammalt nationellt prov i matematik för att titta på vilka områden vi behöver prioritera för repetition och för att eleverna ska veta lite bättre vad de kan förvänta sig.

Nästa vecka går vi enligt schema som vanligt. Eleverna har fått i uppdrag att intervjua en äldre person om deras matvanor när de var i 12-årsåldern och de behöver ha med sig informationen på tisdag när vi ska titta på svaren i helklass. De får även spela in intervjun på sin Ipad om den de intervjuar går med på det.

TISDAG: Prov i Hinduism

Inga glosor i engelska, men läsläxa till fredag som vanligt.

Trevlig helg!

Senast uppdaterad: 15 oktober 2021