Den här veckan har vi gjort de sista nationella proven och eleverna har varit duktiga och gjort sitt bästa. Nästa vecka kommer vi att berätta för eleverna deras resultat på svenska och engelska. Alla har nått upp till minst godkända nivån vilket är fantastiskt. Matteresultaten meddelas så fort de är rättade.

Vi kommer att ha prov på islam på torsdag men vi tränar och repeterar här i skolan. Den som vill kan ta hem och träna. Vi har även engelskaläxa till torsdag.

Den 23/5 kommer vi att ha elevens val och då har eleverna möjlighet att ha prao. De som är intresserade av prao har fått med sig en blankett om detta, den ska lämnas till skolan senast 8/5.

Den 7/6 åker klassen på skolresa med tåg till Borlänge där de besöker Yoump och Aqua Nova. Eftersom det är en skoldag som vi åker så behöver eleverna fylla i en ledighetsblankett (vi skickar med den hem). Mer information kommer senare. Samma kväll är det föräldramöte kl. 18.00 inför åk 7. Onsdag 17/5 meddelas eleverna sina nya klasser till åk 7.

Trevlig valborg!

Margita och Magnus