Nyhetsbrev v 38

Hej!

Det var trevligt att få träffa er föräldrar både på föräldramötet och på utvecklingssamtalet! Era barn är fantastiska och jobbar på jättebra men de kan ibland vara pratiga på lektionerna men jobbar vi på det. Ni föräldrar kan gärna prata med barnen om hur viktig arbetsron är. Dessutom vill vi åter påminna om att iPadsen ska vara fulladdade när eleverna kommer till skolan. Tyvärr slarvar många med det och kan då inte jobba med det de ska på lektionerna. Många gånger får då eleverna ta hem och jobba klart med det de inte har kunnat göra under lektionstid.

Trots att det var regnigt under skoljoggen så var det bara positiva barn som gick, sprang och kämpade hela tiden - toppen!

Eleverna har även gjort ett matval den här veckan och den maträtt som får flest röster kommer att serveras till lunch på torsdag.

På onsdag kommer vi att ha prov i so som handlar om politik. Vi tränar här i skolan men den som vill får gärna ta hem och träna ytterligare. Till torsdag har vi engelska text och glosor till kapitel 4 "The earthquake".

Förvarning om att måndag 26/9 är eleverna lediga!

Trevlig helg!

Önskar Margita och Magnus

Senast uppdaterad: 15 september 2022