Utflykt Falun och Borlänge 2 maj

Denna dag kommer vi först att åka till Falun för att besöka Falu koppargruva och sedan åker vi vidare till Borlänge där vi kommer att besöka 2047 Science Center. Bussen avgår kl. 8.00 från skolan och vi kommer att vara tillbaka vid skolan ca 16.15. Då bussen endast tar 50 st. passagerare kommer vi även att köra 2 st. kommunbilar. Därför behöver vi ett intyg från er föräldrar att ditt barn får åka i bil som skolpersonalen kör, intyget ska åter till skolan senast fredag 28/4. De elever som vi vet lätt blir åksjuka kommer att prioriteras när det gäller att få åka med i bilarna. Om ni har ett barn som blir åksjuk, se gärna till att ge åksjuketablett på morgonen, eller skicka med åksjukearmband. Maila oss lärare om du har ett barn som lätt blir åksjuk.

Vi kommer att få med oss pastasallad och en festis från skolan, om man vill får man ta med sig egen lunch. Eleverna får ta med sig fika och gärna någon smörgås eller frukt. Inget godis eller läsk. Vi har nötallergiker i klassen så det är väldigt viktigt att medhavd matsäck inte innehåller nötter.

Vi kommer att samla in mobilerna på morgonen och dela ut dem när vi kommer tillbaka. Vi vet att många elever vill ta kort och det kommer vi lärare att göra som de sedan får tillgång till.

Eleverna får om de vill ha med sig max 100 kr på utflykten, då det finns lite souvenirer att handla.

Anette Olofsson (anette.olofsson@mora.se)

Emma Juhlin (emma.juhlin@mora.se)

Frida Broman (frida.broman@mora.se)

Ellen Hagborg Olsson (ellen.hagborg-olsson1@mora.se)

Senast uppdaterad: 24 april 2023