Veckobrev v.12

Hej!

Här kommer veckobrevet inför v. 12.

Veckan som varit

Under NO-lektionerna har vi denna vecka tagit oss igenom området kroppen och det kommer att avslutas med ett prov på tisdag 21/3. I svenska skriver vi deckarnoveller och på SO kör vi på med judendomen. På mattelektionerna börjar vi närma oss slutet på kapitlet som behandlar sambandet mellan bråk och procent, vi kommer att göra en diagnos på detta område under nästa vecka. A place I like är en uppgift som vi jobbar med på engelskalektionerna. Eleverna ska då skriva om en plats som de tycker om.

Nästa vecka

Idrott inomhus – onsdag och fredag

Prov om kroppen – tisdag 21/3

Läxor

Eleverna har till uppgift att fundera över sina karaktärer och handling i sina deckare. Även i engelskan är veckans läxa att fundera över sin text.

Övrigt

Kom ihåg att ansöka om att förnya busskorten.

Utöver den studietid som vi i dagsläget erbjuder mån-tors kl. 7.30-8.00 så kommer studietiden nu att utökas för åk 5. Den utökade tiden ligger på torsdagar mellan kl. 13.00-13.30.

Förvarningar

2 maj åker vi till Falun och Borlänge på studieresa. I Falun kommer vi att besöka Falu koppargruva och i Borlänge besöker vi 2047 Science Center. Vi återkommer med mer information om detta närmare avfärdsdatum.

Trevlig helg!

Anette Olofsson (anette.olofsson@mora.se)

Emma Juhlin (emma.juhlin@mora.se)

Frida Broman (frida.broman@mora.se)

Ellen Hagborg Olsson (ellen.hagborg-olsson1@mora.se)

Senast uppdaterad: 16 mars 2023