Veckobrev V.4

Hur man hittar "frånvaro" kanalen

Hej!

Här kommer veckobrevet inför vecka 4

Veckan som gått

Eleverna har arbetat flitigt denna vecka och närvaron i början av veckan ar god. Allt eftersom veckan gått har frånvaron ökat både bland personalen och eleverna. Denna vecka har fokus legat mycket på området trygghet och trivsel som vi startade upp förra veckan. Vi jobbar vidare med geometri på matematiken och vikingarna på SO. På NO lektionerna har vi startat upp ett område som behandlar väder.

Nästa vecka

  • Tisdag och torsdag – Idrott (inomhus)
  • Fredag, glosförhör engelska

Veckans läxor

På fredag 28/1 är det glosförhör i engelska, eleverna får med sig glosorna på papper hem imorgon fredag och orden kommer också att finnas på Teams.

Frånvaro

Nu är det hög frånvaro bland eleverna. När man är hemma en längre period behöver man ha koll på Teams där vi har skapat en ny kanal som heter frånvaro. Man går först in på sitt klassteam, sedan går man på kanaler. Där kommer uppgifterna som går att genomföra hemma att skrivas ut i mån av tid. Viktigt att eleverna har sin Ipad hemma. Skolböcker och Ipads som behövs kommer att läggas ut i en postlåda som finns vid utanför den administrativa delen av skolan märkt ”Frånvaro”.

Förvarningar

Tisdag 1/2 åker vi till Grönklitt på ”Alla på snö”.

Trevlig helg!

Anette Olofsson (anette.olofsson@mora.se)

Emma Juhlin (emma.juhlin@mora.se)

Frida Broman (frida.broman@mora.se)

Senast uppdaterad: 21 januari 2022