Veckobrev V.46

Hej!

Här kommer veckobrevet inför vecka 46.

Veckan som gått

Denna vecka har vi avslutat temat ”frö till frö”. Eleverna har gjort en plansch om fröets livscykel och redovisat detta för varandra idag. Denna vecka har vi även ett nytt schema som vi läser efter men det är fortfarande samma start- och stopptider. I So har vi börjat arbeta med historia och i matematiken jobbar vi med klockan. Vi har även fått en ny elev i klassen vilket är jätteroligt.

Nästa vecka

  • Tisdag - multiplikation
  • Tisdag och torsdag – Idrott (inomhus)
  • Torsdag – läsläxa

Veckans läxor

  • Multiplikationstabellen, läxförhör tisdag 16/11.
  • Läsläxa – Ugglo. ”Fröken sparre, del 2” läs/lyssna på kap 9-11 och svara på tre frågor som ligger under uppgifter i Ugglo. Inlämning senast torsdag 18/11.

Övrigt

Från och med måndag 15/11 kommer vi att starta med nya rutiner när det gäller öppning och stängning av ytterdörrarna till våra kapprum som är anslutna till klassrummen. Kapprummen kommer att låsas upp kl. 08.00 och låses igen när eleverna har slutat dagen. Det betyder att eleverna bör anlända i skolan tidigast kl. 08.00. Eleverna kommer att uppmanas att lämna skolan när skoldagen är slut.

Varje torsdag efter skolan finns möjlighet att stanna kvar på ”studiestuga” i klassrummet. Där kan man få hjälp med läxor eller jobba i kapp med uppgifter som man missat.

Trevlig helg /lärare i årskurs 4

Senast uppdaterad: 11 november 2021