Terminens sista veckobrev

Hej!

Här kommer denna termins sista veckobrev.

Veckan som gått

Denna vecka har vi haft två fantastiskt trevliga Elevens val-dagar. Vi har även hunnit med att räkna lite matte samt lära oss om olika arter i NO. Vi har även tränat stavning och läsförståelse samt repeterat inför provet i SO.

Nästa vecka

Måndag – Eleverna lediga.

Tisdag – Prov i samhällskunskap.

Onsdag – Utflykt till Sanda tillsammans med oss klasslärare och musikläraren Jesper. Vi bjuder på fika.

Torsdag – Utflykt till gläntan tillsammans med slöjdlärarna. Eleverna får gärna ta med eget fika, dock utan nötter då vi har elever som är allergiska.

Skolavslutningen

Eleverna samlas i klassrummet kl. 17.30. Vi kommer att fika, dela ut stipendier och önska alla en glad sommar. Kl. 18.15 är alla vårdnadshavare välkomna på skolavslutning utanför fyrornas och femmornas kapprum.

Övrigt

Eftersom det är viktigt att hålla igång sin läsning även under sommaren, så kommer eleverna att få med sig ett bokmärke hem. På baksidan av bokmärket finns en kod för att kunna logga in på hemsidan jagharläst.se. Varje gång man läst en bok under sommaren registrerar man boken där, samt gör en kortare bokrecension. Elevernas läsning läggs ihop efter sommaren och då finns det även möjlighet att vinna böcker till sig själv och sin klass. Deltagandet är självklart frivilligt, men uppmuntra gärna era barn till läsning och läs gärna tillsammans!

Trevlig helg och ha ett fantastiskt sommarlov!

Anette Olofsson (anette.olofsson@mora.se)

Emma Juhlin (emma.juhlin@mora.se)

Frida Broman (frida.broman@mora.se)

Senast uppdaterad: 2 juni 2022